Δευτέρα , 13 Απρίλιος 2026
1-OEHLBACH-VIP-AUDIODESIGNER---HIENDNEWS.GR

The Grand Munich High End Expo 2016 Part 3


avart-banner-avantgarde
Audio Vision Art

soundgallery_mini_promo
Sound Gallery Of Athens

BANNER-2

BANNER-1
Audio Design

chameleon banner 1
Chameleon Audio

The ‘MOC’ High End Munich EXPO 2016

COVERED BY D.DRAVOPOULOS
kronos-moc2
Το πλατό/βραχίονας της Kronos παρέδωσε μαθήματα αναλογικού ήχου στα Πολωνέζικα LampizatOr. Αυτά με την σειρά τους, κατάφεραν σε δεύτερο χρόνο και άγγιξαν τους μουσικόφιλους με την ιδιαίτερη αισθητική των κορυφαίων ψηφιακών τους, κυνηγώντας το βινύλιο. Οι καλωδιώσεις από την διαρκώς ανερχόμενη Skogrand Cables και τα ηχεία από την Ιταλία και την EMME Speakers. Άψογο δέσιμο, ομολογουμένως.
focal-naim-moc2
Focal και Naim πλέον πάνε μαζί, μια είσοδος στον χώρο της ηχητικής υπέρβασης και εξέλιξης.
focal-sopra-no3-moc2
Focal Sopra, η πιο πρόσφατη σειρά της εταιρίας. Φέτος είδαμε και το ολοκαίνουργιο Sopra #3.
focal-electra-moc2
Τα κλασσικά πλέον και πολυαγαπημένα Focal Electra, το 1000 Β2 στα αριστερά, πάντοτε σε γραμμή παραγωγής.
einstein-moc2
Αναλογικός ήχος από το πλατό της TechDAS μοντέλο Air Force III και πολλά νέα από την Einstein Audio. Πρώτο και καλύτερο το ηχείο της, στο οποίο η μουσική ήλθε μέσω των ανανεωμένων “The Ultimate Amp” & “The Phonostage”.
primaluna-top-moc2
Από την νέα σειρά HP της Primaluna, εδώ χαρήκαμε τον ολοκληρωμένο HP Integrated με οκτώ λυνχίες στο σύνολο, παρέχοντας άφθονη οδήγηση, μαζί με το απίστευτο δίδρομο Lignea του θρύλου Ιταλού σχεδιαστή Franco Serblin.
verity-cardas-moc2
Ηχεία της Verity Audio Sarastro II S, καλώδια σειράς Clear της Cardas και ενισχυτικές απόψεις / ψηφιακά της Audia Flight καθήλωσαν τους επισκέπτες του δωματίου στις θέσεις ακρόασης.
albedo-vtl-moc2
H VTL και τα περίφημα μεγάλα push-pull της προτίμησαν τα ηχεία της Albedo και τα καλώδια της Faber’s Cables. Με τα πενταδιάφανα νέα Alecta της Albebo και την οδήγηση των πασίγνωστων Αμερικανικών ενισχυτών  η εικόνα ήταν ακλόνητη και κεντραρισμένη με άψογη περιγραφή και υφή. Από τους καλύτερους ήχους της φετινής χρονιάς.
amg-neue-14-moc2
Τα πλατό της Γερμανικής AMG δεν επιτρέπεται να απουσιάζουν. Έτσι και φέτος θαυμάσαμε την κατασκευαστική ανωτερότητα και τεχνογνωσία. Viella V12 & βραχίονας κατευθείαν από την Analog Manufaktur Germany και το Βαυαρέζικο εργοστάσιο.

Ελέγξτε επίσης

Pro-Ject Audio Vinyl Cleaning & Care [Αξεσουάρ Δίσκων Βινυλίου] !

Pro-Ject  Audio Vinyl Cleaning & Care Τα άπαντα των accessories δίσκων βινυλίων ! Η σωστή …